საგნობრივი საძიებელი

 

აგრარული მეცნიერების პრიორიტეტები ბ18.4.0.1.

აგრარული რევოლუცია ბ18.4.0.5.

აგრარული რისკები ბ18.5.2.14.

აგრარული სექტორის სუბსიდირება ბ18.5.2.13., ბ18.5.2.15.

აგრობიზნესი ბ18.5.2.9., ბ18.5.2.22.

აგროდაზღვევა ბ18.5.2.14.

აგროკლიმატური დარაიონება ბ18.4.1.12.

ადგილობრივი ჯიშები 18.4.1.100.

აეროიონიზაციის ფონი ბ18.4.2.8.

აზოტოვანი სასუქები ბ18.4.4.27.

ალკოჰოლური სასმელები ბ18.2.11.8., ბ18.2.11.10.

ალუბლის ბუზი ბ18.4.1.79.

ამერიკული თეთრი პეპელა ბ18.4.1.63.

ანტიოქსიდანტები ბ18.4.4.23.

ანტოციანები ბ18.4.1.55.

ასკილი ბ18.4.1.45.

ბალი ბ18.4.1.76.

ბიზნესის განვითარება ბ18.5.2.5.

ბიოაქტიური ნაერთები ბ18.4.1.74.

ბიოდანადგარები ბ18.4.1.20.

ბიოლოგიური აქტივობა ბ18.4.1.68.

ბიოლოგიური ნარჩენები ბ18.4.4.28.

ბიო-მეურნეობა 18.4.1.97.

ბიოპრეპარატები 18.4.4.38.

ბიორაგი 18.4.4.38.

ბიოპროდუქციის წარმოება ბ18.4.1.92., ბ18.4.4.11.

ბიოსასუქი ბ18.4.4.22.

ბიოსისტემები 18.4.4.37.

ბოსტნეული კულტურები ბ18.4.1.78.

გარემოს დაცვა 18.4.1.98., ბ18.5.2.8.

გაშენება ბ18.4.1.28.

გენმოდიფიცირებული პროდუქცია ბ18.4.4.33.

გეოხალიჩა „ლუფაერომატი“ ბ18.4.1.39., ბ18.4.1.41.

გენოფონდი 18.4.1.100.

გლედიჩია ბ18.4.1.49.

გლობალური დათბობა ბ18.4.1.51.

გრეიპფრუტი ბ18.4.4.20.

დასაქმება ბ18.5.2.2.

დაფნის ბიონაყენი ბ18.4.4.30.

დაწვიმება ბ18.4.4.6.

დიეტური კვება ბ18.2.11.4.

დიეტური კვების პროდუქტები ბ18.4.4.31.

დიეტური პური ბ18.4.4.31.

ევაპოტრანსპირაცია ბ18.4.1.58.

ეთერზეთები ბ18.4.4.8.

ეთეროვანი ზეთი ბ18.4.1.83., ბ18.4.4.14.

ეკონომიკურ-ფინანსური პრობლემები ბ18.5.2.24.

ენდემური სახეობები ბ18.4.1.1.

ენტომოპათოგენური ნემატოდები ბ18.4.1.47.

ენტომოფაგები ბ18.4.1.65.

ეროზია 18.4.1.98.

ექსპორტი ბ18.5.2.21.

ვაზის დაავადებები ბ18.4.1.60.

ვაზის ქართული ჯიშები ბ18.4.1.53., ბ18.4.1.57.

ვაზის წყალმოთხოვნა ბ18.4.1.58.

ვაშლი ბ18.4.1.85.

ვეტერინარია ბ18.4.2.3., ბ18.4.3.1.

ვეტერინარულ-სანიტარული ექსპერტიზა ბ18.4.3.1.

ზეთის ექსტრაქცია ბ18.4.4.7.

თევზის დაავადება ბ18.4.1.32.

თესვის ვადა ბ18.4.1.70.

თვითმავალი შასი ბ18.4.1.8.

თუთა ბ18.4.1.64.

თუთის ტოტების ხმობა ბ18.4.1.80.

თხილის გენოფონდი ბ18.4.1.77.

ინდიკატური დაგეგმვა ბ18.5.2.5.

ინვაზიური სახეობები ბ18.4.1.96.

ირიბი წვიმები ბ18.4.1.11.

კავკასიური მაყვალი ბ18.4.4.18.

კარტოფილი ბ18.2.11.18., ბ18.4.1.72., ბ18.4.1.82., ბ18.4.1.84., ბ18.4.1.86.

კარტოფილის ამღები მანქანა ბ18.4.1.24.

კარტოფილის გენოტიპები ბ18.4.4.34.

კარტოფილის თესლი 18.4.1.97.

კარტოფილის სარგავი მანქანა ბ18.4.1.23.

კენკროვანი კულტურები ბ18.4.4.24.

კვალსაჭრელები ბ18.4.1.18.  

კვების პროდუქტები ბ18.2.11.5., ბ18.2.11.6., ბ18.2.11.17., ბ18.2.11.18.

კვიპაროსი ბ18.4.1.28.

კვლევითი ცენტრი მშრალი რეგიონებისთვის ბ18.4.0.2.

კომბინირებული დრენაჟი ბ18.4.1.19.

კოოპერაცია ბ18.5.2.20.

კოოპერირება ბ18.5.2.23.

კურკოვანი კულტურა ბ18.4.4.25.

კურკოვანი ხილი ბ18.4.4.26.

ლიმონი ბ18.4.1.83.

მარკეტინგი ბ18.5.2.17.

მებოცვრეობა ბ18.4.2.5.

მევენახეობა ბ18.4.1.51., ბ18.4.1.52., ბ18.4.1.53., ბ18.4.1.54., ბ18.4.1.55., ბ18.4.1.56., ბ18.4.1.58., ბ18.4.1.60.

მეკარტოფილეობა ბ18.5.2.16.

მელიორაციული სისტემები ბ18.4.1.17.

მემბრანული ტექნოლოგია ბ18.4.2.1.

მემცენარეობა ბ18.4.2.1.

მეორადი ნედლეული ბ18.4.4.10.

მეტყევეობა ბ18.4.1.27.

მეფრინველეობა ბ18.4.2.6.

მეღვინეობა ბ18.2.11.1., ბ18.2.11.11., ბ18.2.11.12., ბ18.2.11.13., ბ18.2.11.7., ბ18.2.11.9.

მეჩაიეობა ბ18.5.2.12.

მეციტრუსეობა ბ18.4.1.46., ბ18.4.1.48.

მეცხოველეობა ბ18.4.2.4., ბ18.4.2.7.

მეწარმეობა ბ18.5.2.11.

ეხილეობა ბ18.4.4.1.

მთის ტრაქტორები ბ18.4.1.25.

მიწის ბაზარი საქართველოში ბ18.4.0.4.

მოცვის კენკრა ბ18.4.4.29.

მცენარეთა დაცვა ბ18.4.1.63., ბ18.4.1.64., ბ18.4.1.91.

მცირე მეურნეობები ბ18.5.2.2.

მცირე მექანიზაცია ბ18.4.1.9.

მძიმე ლითონები ბ18.4.1.42., ბ18.4.1.44.

მწვანე ზონები ბ18.4.1.31.

ნაპრალოვანი დრენაჟი ბ18.4.1.19.

ნარჩენების უტილიზაცია ბ18.4.4.28.

ნედლეულის გადამუშავება ბ18.4.4.36.

ნესვის ბუგრი ბ18.4.1.47.

ნიადაგების ნაყოფიერება ბ18.4.1.34., ბ18.4.1.37., ბ18.4.1.38.

ნიადაგი ბ18.4.1.19., ბ18.4.1.44., 18.4.2.9.

ნიადაგის დეგრადაცია 18.4.1.98., 18.4.1.99.

ნიადაგის ნაყოფიერებბ18.4.1.33., ბ18.4.1.36.

ნივრის პასტა ბ18.4.4.19.

ნივრის ჯიშები ბ18.4.1.71.

ნიკელი ბ18.4.1.42.

ნიტრატები ბ18.4.1.84.

ნიტრატების განსაზღვრბ18.4.1.21.

ნუცელარული ნათესარები ბ18.4.1.69.

ოზონოგენერატორი ბ18.4.2.7.

ორგანული სასუქი ბ18.4.1.92.

პესტიციდები ბ18.4.1.90.

პოლისაქარიდული კომპლექსი ბ18.4.4.35.

პრებიოტიკური პროდუქტები ბ18.4.4.9.

პროგრამირებული სოფლის მეურნეობა ბ18.5.2.1.

რეციპროკნული ბ18.4.1.93.

რძემჟავა სასმელი ბ18.4.2.2.

რძის შრატის ბ18.4.2.1.

სავარგულები ბ18.4.1.15.

სათესი მანქანა ბ18.4.4.3.

საკვალავ-კულტივატორი ბ18.4.1.22.

საკვები დანამატები ბ18.4.4.21.

საკვები პროდუქტები ბ18.4.4.13.

საკონდიტრო ნაწარმი ბ18.4.4.10.

სამუშაო პროცესის შეფასებბ18.4.1.10.

სარეველები ბ18.4.1.81.

სარწყავი სისტემა ბ18.4.1.40.

სარწყავი სისტემები ბ18.4.1.6.

სარწყავი ტექნიკა ბ18.4.1.5., ბ18.4.4.6.

სასოფლო-სამეურნეო ტექნიკა ბ18.5.2.7., ბ18.4.4.5.

სასურსათო პრობლემი ბ18.2.11.3.

სასურსათო საქონლის ფასები ბ18.5.2.19.

სასურსათო უსაფრთხოება ბ18.2.11.15., ბ18.2.11.16.

სასუქი ბ18.4.4.16.

საქართველოს მეაბრეშუმეობა ბ18.4.1.16.

საქართველოს ნიადაგი ბ18.4.1.43.

საჭყლეტ-საქუცმაცებელ-საგრეხი მანქანა ბ18.4.1.13.

სელექცია და გენეტიკა ბ18.4.1.67.

სელი ბ18.4.1.70.

სეტყვისაგან დამცავი სისტემა ბ18.4.1.59.

სიმინდის სელექცია ბ18.4.1.73.

სინჯარის მცენარეები ბ18.4.1.72.

სოფლის მეურნეობა ბ18.5.2.4., ბ18.5.2.6.

სოფლის მეურნეობის განვითარების 2015-2020 წლების სტრატეგია ბ18.4.0.6.

სურსათი ბ18.2.11.2., ბ18.2.11.14.

სწრაფი გაყინვა ბ18.4.4.24.

ტერიტორიული განაწილება ბ18.4.1.11.

ტექნიკის შენახვა-დაცულობა ბ18.4.4.4.

ტექნიკური საშუალებები ბ18.4.1.2., ბ18.4.1.3., ბ18.4.1.4.

ტექნოლოგიური პროცესები ბ18.4.1.7.

ტრიქომები ბ18.4.1.54.

უნაბი ბ18.4.1.75.

ურბანიზაცია ბ18.4.0.5.

ურბანული ტყეები ბ18.4.1.30.

უჯრედი ბ18.4.1.94.

ფეიჰოა ბ18.4.1.87.

ფერადი ყურძენი ბ18.4.1.61.

ფერმერული ბიზნესი ბ18.5.2.18.

ფერმერული მეურნე ბ18.4.0.3., ბ18.5.2.10., ბ18.5.2.26., ბ18.5.2.7.

ფესვის მავნებლები ბ18.4.1.78.

ფილტრაცია ბ18.4.1.19.

ფიტოპლაზმური დაავადება ბ18.4.1.64.

ფლორისტული მდელოები ბ18.4.1.15.

ფრინველის გრიპი ბ18.4.3.2.

ქართული ვაზი ბ18.4.1.55.

ქართული ღვინო ბ18.2.11.1., ბ18.4.4.12.

ქართული ხორბალი ბ18.4.1.67.

ქარსაფარი ზოლები ბ18.4.1.29.

ქელატური ციტრატები ბ18.4.4.32.

ქერი ბ18.4.1.74.

ქერქიჭამიათა ფაუნა ბ18.4.1.66.

ღვინის ოქსიდაცია ბ18.2.11.12.

ღვინის ტურიზმი ბ18.5.2.25.

ღვინო ბ18.2.11.7.

ღორები ბ18.4.2.8.

ყველი ბ18.2.11.6.

ყურძნის წიპწი ბ18.4.4.23.

ყურძნის ჯიშები ბ18.4.1.62.

შერეული საკვები ბ18.4.4.32.

შრობის პროცესი ბ18.4.1.14.

ჩაი „მატეს“ ბ18.4.4.17.

ჩაი ბ18.4.1.88., ბ18.4.1.89.

ჩამონადენის პროგნოზირება ბ18.4.1.17.

ციტრუსები ბ18.4.4.15., ბ18.4.1.69.

ცხოველთა ჯანმრთელობა 18.4.2.9.

წვიმასაზომი ბ18.4.1.11.

წყლის რესურსები ბ18.4.1.26.

ჭრაქი ბ18.4.1.57.

ხეხილი 18.4.1.100.

ხეხილის დაავადებები ბ18.4.1.50.

ხილის საშრობი დანადგარები ბ18.4.4.2.

ხორბალი ბ18.4.1.74., ბ18.4.2.1., ბ18.4.4.1., ბ18.5.2.3.

ხორბლის წარმოებბ18.4.1.35.

ხორბლის წარმოების სტრატეგია ბ18.4.1.1.

ჯავშნიანი ტკიპები ბ18.4.1.95.

ჯიშების ფენოლოგია ბ18.4.1.76.

ჰერბიციდის ბალერინაბ18.4.1.81.

ჰიბრიდიზაცია ბ18.4.1.68.

ჰიბრიდული მცენარეები ბ18.4.1.93.

ჰიდროფილური ექსტრაქტის მიღება ბ18.4.4.29.