2.11 სხვა საინჟინრო მეცნიერებები და ტექნოლოგიები               

¡ კვების პროდუქტები და სასმელები

¡ სხვა საინჟინრო მეცნიერებები და ტექნოლოგიები 

სახელი, გვარი: როსტომ გაფრინდაშვილი

საბაზო განათლება (სპეციალობა): ინჟინერ-ქიმიკოსი

აკადემიური ხარისხი: ქიმიის მეცნიერებათა დოქტორი

საექსპერტო სფერო: სასურსათო პროდუქტების ტექნოლოგია. არაორგანულ ნივთიერებათა  ტექნოლოგია. ორგანულ ნივთიერებათა  ტექნოლოგია. (2.4, 2.11)

სამუშაო გამოცდილება საექსპერტო სფეროში: 10 წელზე მეტი

უცხო ენების ცოდნა: რუსული

სამუშაო ადგილი: საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი

თანამდებობა: ასოცირებული პროფესორი

ტელ.: 2331316, 2359018

მობ.: 593 422885

ელ. ფოსტა: r-gaph@caucasus.net, rostom@gtu.ge, rgafrinda@mail.ru

ბოლო წლების პუბლიკაციები

სახელი, გვარი: ნინო მანველიძე

საბაზო განათლება (სპეციალობა): ინჟინერ-ქიმიკოსი

აკადემიური ხარისხი: ბიოლოგიის მეცნიერებათა დოქტორი

საექსპერტო სფერო:  ბიოქიმია. ბიოტექნოლოგია. ღვინის ხარისხის კონტროლი: ფიზიკო-ქიმიური და მიკრობიოლოგიური ანალიზები, ღვინის დეგუსტაცია. (1.6, 2.9, 2.11)

სამუშაო გამოცდილება საექსპერტო სფეროში: 5 წელზე მეტი

უცხო ენების ცოდნა: ინგლისური, გერმანული, რუსული

სამუშაო ადგილი:: შპს ღვინის ლაბორატორია

თანამდებობა: ხარისხის მენეჯერი

ტელ.: 540772, 227433   

მობ.: 899 171861

ფაქსი: 540773

ელ. ფოსტა: manvelidze@yahoo.de, wine_labor@hotmail.com