2.11 სხვა
საინჟინრო მეცნიერებები
და ტექნოლოგიები
¡ კვების
პროდუქტები და
სასმელები
¡
სხვა საინჟინრო
მეცნიერებები
და ტექნოლოგიები
სახელი,
გვარი: როსტომ
გაფრინდაშვილი
საბაზო
განათლება
(სპეციალობა): ინჟინერ-ქიმიკოსი
აკადემიური
ხარისხი: ქიმიის
მეცნიერებათა
დოქტორი
საექსპერტო
სფერო: სასურსათო
პროდუქტების ტექნოლოგია.
არაორგანულ
ნივთიერებათა
ტექნოლოგია. ორგანულ
ნივთიერებათა
ტექნოლოგია. (2.4,
2.11)
სამუშაო
გამოცდილება
საექსპერტო
სფეროში: 10
წელზე მეტი
უცხო
ენების ცოდნა:
რუსული
სამუშაო
ადგილი: საქართველოს
ტექნიკური
უნივერსიტეტი
თანამდებობა:
ასოცირებული
პროფესორი
ტელ.: 2331316, 2359018
მობ.: 593
422885
ელ.
ფოსტა: r-gaph@caucasus.net, rostom@gtu.ge,
rgafrinda@mail.ru
სახელი,
გვარი: ნინო
მანველიძე
საბაზო
განათლება
(სპეციალობა): ინჟინერ-ქიმიკოსი
აკადემიური
ხარისხი: ბიოლოგიის
მეცნიერებათა
დოქტორი
საექსპერტო
სფერო: ბიოქიმია.
ბიოტექნოლოგია.
ღვინის
ხარისხის კონტროლი:
ფიზიკო-ქიმიური
და
მიკრობიოლოგიური
ანალიზები,
ღვინის
დეგუსტაცია. (1.6,
2.9, 2.11)
სამუშაო
გამოცდილება
საექსპერტო
სფეროში: 5
წელზე მეტი
უცხო
ენების ცოდნა:
ინგლისური,
გერმანული,
რუსული
სამუშაო
ადგილი:: შპს ღვინის
ლაბორატორია
თანამდებობა: ხარისხის
მენეჯერი
ტელ.: 540772, 227433
მობ.: 899 171861
ფაქსი: 540773
ელ. ფოსტა: manvelidze@yahoo.de, wine_labor@hotmail.com