საგნობრივი საძიებელი

 

აგრარული სექტორის მდგომარეობა – 11.გ9.1.5., 11.გ9.1.6.

აგროდაზღვევა – 11.გ9.2.25., 11.გ9.2.28

აგროკრედიტი – 11.გ9.2.25., 11.გ9.2.28

აგრომავნებლები – 11.გ9.14.20.

აგროპროდუქტების ექსპორტ-იმპორტი – 11.გ9.11.22.

აგროტურიზმი – 11.გ9.2.9., 11.გ9.2.23.

აზიმინა – 11.გ9.8.4.

ალუვიური ნიადაგები – 11.გ9.3.19.

ანტიმონოპოლიური პოლიტიკა – 11.გ9.2.22.

ანტიოქსიდანტური ბიოპროდუქტი – 11.გ9.11.4.

ატმის ხის დაავადება – 11.გ9.14.13.

აქტინიდიის თვისებები – 11.გ9.11.19.

აღმოსავლური ნაძვი – 11.გ9.10.5., 11.გ9.10.7., 11.გ9.10.13.

ახალი სუბსტრატები – 11.გ9.15.1.

ბენტონიტური თიხები – 11.გ9.7.9.

ბიოლოგიური აქტივები – 11.გ9.1.10.

ბოსტნეული – 11.გ9.6.1., 11.გ9.6.3.

ბუნებრივი ადსორბენტები – 11.გ9.15.2.

ბუნებრივი ცეოლითები – 11.გ9.11.1.

განვითარების კონცეფცია – 11.გ9.2.3., 11.გ9.2.5., 11.გ9.2.6., 11.გ9.2.18.

გენეტიკური რესურსები – 11.გ9.13.4.

გლობალიზაცია – 11.გ9.1.1.

დაბალკალორიული ნამცხვრის მომზადების ტექნოლოგია –11.გ9.11.15.

დარგობრივი სტრატეგია – 11.გ9.1.2., 11.გ9.2.15.

დურდოს თბური დამუშავება – 11.გ9.11.17.

ევროპული თეთრი არყის ხე – 11.გ9.10.14.

ეკოლოგია – 11.გ9.16.4., 11.გ9.16.7.

ეკონომიკური თავისუფლება – 11.გ9.2.21.

ეკონომიკური პრიორიტეტები – 11.გ9.2.4., 11.გ9.2.19.

ვაზი – 11.გ9.7.1., 11.გ9.7.2., 11.გ9.7.8.

ველურად მზარდი კულტურები – 11.გ9.11.14.

ვენახების დაცვა სეტყვისაგან – 11.გ9.14.5.

ვეტერინარია – 11.გ9.9.3., 11.გ9.9.4., 11.გ9.9.5., 11.გ9.9.7., 11.გ9.9.11., 11.გ9.9.13., 11.გ9.9.14., 11.გ9.9.19.

თამბაქო – 11.გ9.8.25.

თაფლი – 11.გ9.11.30.

თვითმავალი შასი – 11.გ9.12.1., 11.გ9.12.12., 11.გ9.12.13., 11.გ9.12.24.

თუთის ჰიბრიდული ფორმები – 11.გ9.13.2.

ინვესტიციური საქმიანობა – 11.გ9.2.10.

კავკასიური სოჭი – 11.გ9.10.7., 11.გ9.10.13.

კარბონატული ნიადაგი – 11.გ9.3.8., 11.გ9.3.9., 11.გ9.3.15., 11.გ9.3.16.

კენკროვანი მცენარეები – 11.გ9.11.16.

კვების უსაფრთხოება – 11.გ9.11.33., 11.გ9.11.34., 11.გ9.11.35.

კივი – 11.გ9.6.2.

კიტრის მოსავლიანობა – 11.გ9.14.16., 11.გ9.14.18.

კლასტერები – 11.გ9.2.17.

კლიმატის ცვლილების გავლენა ნიადაგებზე – 11.გ9.3.4., 11.გ9.3.18.

კონკურენტუნარიანობის ამაღლება – 11.გ9.2.14.

მავნე მწერები – 11.გ9.14.9.

მათემატიკური მოდელირება – 11.გ9.11.12.

მანდარინის ჯიშები – 11.გ9.13.12.

მანქანა-ტრაქტორის აგრეგატები – 11.გ9.12.10.

მარცვლოვანი კულტურები – 11.გ9.5.1., 11.გ9.5.6.

მეთევზეობა – 11.გ9.9.20.

მეკამეჩეობა – 11.გ9.9.16.

მეფრინველეობა –11.გ9.9.17.

მეფუტკრეობა – 11.გ9.9.18., 11.გ9.9.21.

მექანიზაცია თხილის პლანტაციებში – 11.გ9.12.16., 11.გ9.12.22., 11.გ9.12.23.

მექანიზაცია მეჩაიეობის დარგში – 11.გ9.12.2., 11.გ9.12.3., 11.გ9.12.4.

მექანიზაცია მეცხოველეობაში – 11.გ9.12.6.

მეცხოველეობა – 11.გ9.9.1., 11.გ9.9.2., 11.გ9.9.6., 11.გ9.9.12., 11.გ9.9.15., 11.გ9.9.16.

მეხილეობა – 11.გ9.6.4., 11.გ9.6.5., 11.გ9.6.6.

მიკროორგანიზმები – 11.გ9.11.32.

მიწათმოქმედება – 11.გ9.12.11.

მიწების კოოპერირება – 11.გ9.2.16.

მიწის კანონმდებლობა – 11.გ9.1.4.

მიწის მესაკუთრეობა – 11.გ9.1.3.

მცენარეთა ბაქტერიული დაავადებების კონტროლი – 11.გ9.14.22., 11.გ9.14.23.

მცენარეული არომატიზატორები – 11.გ9.11.13.

მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქცია – 11.გ9.11.26., 11.გ9.11.27.

მძიმე ლითონების შემცველობის მონიტორინგი –11.გ9.3.21., 11.გ9.3.22.

მწვანე თხევადი ჩაი – 11.გ9.11.4.

ნარინჯოვანთა გენოფონდი – 11.გ9.8.2.

ნატურალური კონცენტრატები – 11.გ9.11.3.

ნაძვნარები – 11.გ9.10.11.

ნიადაგგრუნტები – 11.გ9.3.1., 11.გ9.3.2., 11.გ9.3.3.

ნიადაგების სისტემატიზაცია – 11.გ9.3.14.

ნიადაგის ეროზია – 11.გ9.3.13., 11.გ9.3.23., 11.გ9.3.24.

ნიადაგის ეროზიის კონტროლი – 11.გ9.16.1., 11.გ9.16.2.

ნიადაგის მოტკეპნა – 11.გ9.3.6., 11.გ9.3.7.

ნიადაგის მულჩირება – 11.გ9.14.17.

ნიადაგის პათოგენური სოკოები – 11.გ9.3.5.

ნიადაგწარმოქმნა –11.გ9.3.10., 11.გ9.3.11., 11.გ9.3.12.

ოსპი – 11.გ9.5.2.

პეკანის ფორმები – 11.გ9.13.3.

პოლიკომპლექსის გამოყენება – 11.გ9.3.1.

პოლიპეპტიდები – 11.გ9.7.3.

პოლპალას მიკროგამრავლება – 11.გ9.13.5.

პომიდორი – 11.გ9.6.3.

პროდუქტები ჩაის ბაზაზე – 11.გ9.11.8.

რბილი ხორბლის ჯიში – 11.გ9.13.1.

რესურსდამზოგი ტექნოლოგიები – 11.გ9.12.14.

რესურსული მხადაჭერა – 11.გ9.2.11.

რძის პროდუქტები – 11.გ9.11.24., 11.გ9.11.31.

საბაგირო მორსათრევი – 11.გ9.12.7., 11.გ9.12.8.

საბუღალტრო აღრიცხვა – 11.გ9.1.10.

სავარგულების სტრუქტურა – 11.გ9.2.1.

საინოვაციო პოლიტიკა – 11.გ9.1.11., 11.გ9.1.13., 11.გ9.2.24.

საკადასტრო შეფასება – 11.გ9.1.8., 11.გ9.1.9.

საკვები ცილები – 11.გ9.11.28., 11.გ9.11.29.

საკვების დამზადების მექანიზაცია – 11.გ9.12.15.

სამელიორაციო სისტემა – 11.გ9.4.1., 11.გ9.4.2.

სანელებელი – 11.გ9.6.1.

სარეველები – 11.გ9.14.4.

სასურსათო ბაზრები – 11.გ9.2.12.

სასურსათო უსაფრთხოების რეგულირება – 11.გ9.2.13.

სასუქები – 11.გ9.3.17., 11.გ9.3.20., 11.გ9.14.21., 11.გ9.15.3., 11.გ9.15.4.

საფუვრები – 11.გ9.7.4.

საწვავის სუბსიდირება – 11.გ9.2.20.

სიმინდი – 11.გ9.5.1., 11.გ9.5.6.

სიმინდის ჯიშები – 11.გ9.13.6., 11.გ9.13.7.

სოიოს სასმელები – 11.გ9.11.7.

სოფლის მეურნეობის დაზღვევა – 11.გ9.2.8.

სოფლის მეურნეობის სახელმწიფო რეგულირება – 11.გ9.1.7.

სოციალური კაპიტალი – 11.გ9.1.12.

სპეციალიზაციის პრობლემები – 11.გ9.1.1.

სტრუქტურული რეფორმები – 11.გ9.2.7.

სუბტროპიკული ზონა – 11.გ9.2.3., 11.გ9.2.4.

სუბტროპიკული კულტურები – 11.გ9.8.4., 11.გ9.8.13., 11.გ9.8.15., 11.გ9.8.22.

ტყე – 11.გ9.10.1., 11.გ9.10.2., 11.გ9.10.4., 11.გ9.10.5., 11.გ9.10.6., 11.გ9.10.8., 11.გ9.10.9., 11.გ9.10.10.

ტყეების ტიპოლოგია – 11.გ9.10.1.

ტყის პროდუქტები – 11.გ9.10.12.

ფაგების გამოყენება – 11.გ9.14.22.

ფერმერულ მეურნეობათა დივერსიფიკაცია – 11.გ9.2.2.

ფერმერული მეურნეობები – 11.გ9.2.5.

ფილტრაცია – 11.გ9.3.2., 11.გ9.3.3.

ფიტოქიმიური ანალიზი – 11.გ9.11.25.

ფუტკრის პროდუქტები – 11.გ9.11.30.

ქართული ხორბალი – 11.გ9.13.8., 11.გ9.13.13., 11.გ9.13.14.

ქერის დაავადება – 11.გ9.14.14.

ქიმიური მელიორაცია – 11.გ9.4.3.

ღვინის ენოქიმიური გამოკვლევა – 11.გ9.7.6., 11.გ9.7.10.

ღვინის წარმოება – 11.გ9.7.12.

ღვინო – 11.გ9.7.3., 11.გ9.7.4., 11.გ9.7.5., 11.გ9.7.9., 11.გ9.7.10., 11.გ9.7.11.

ყველის წარმოება – 11.გ9.11.20.

ყურძნის გადამამუშავებელი დანადგარი – 11.გ9.12.17., 11.გ9.12.18.

ყურძნის წვენები – 11.გ9.7.4., 11.გ9.7.7.

შემრევი – 11.გ9.12.9.

ჩაი –11.გ9.8.6., 11.გ9.8.8., 11.გ9.8.9., 11.გ9.8.10., 11.გ9.8.12., 11.გ9.8.14., 11.გ9.8.16., 11.გ9.8.17., 11.გ9.8.23., 11.გ9.8.24., 11.გ9.11.10.

ჩაის დაავადებანი – 11.გ9.8.24.

ჩაის თხევადი კონცენტრატი – 11.გ9.11.5., 11.გ9.11.9.

ჩაის ლიპიდები – 11.გ9.11.11.

ჩაის მიკობიოტა – 11.გ9.14.1.

ჩაის სასხლავ-საკრეფი მანქანა – 11.გ9.12.19., 11.გ9.12.20.

ჩაის ფოთლის მოხალვა – 11.გ9.11.12.

ჩაის შრობის პროცესი – 11.გ9.11.6.

ჩაისმაგვარი პროდუქტები – 11.გ9.11.2.

ციტრუსები –11.გ9.8.1., 11.გ9.8.3., 11.გ9.8.5., 11.გ9.8.7., 11.გ9.8.11., 11.გ9.8.18., 11.8.21., 11.გ9.11.18.

ციტრუსების დაცვა – 11.გ9.14.2., 11.გ9.14.3., 11.გ9.14.6., 11.გ9.14.7., 11.გ9.14.8., 11.გ9.14.10., 11.გ9.16.3.

ციტრუსების კონკურენტუნარიანობა – 11.გ9.16.8.

ციტრუსების ნუცელარული სელექცია – 11.გ9.13.9., 11.გ9.13.10., 11.გ9.13.11.

ცუკატების მიღება – 11.გ9.11.21.

წაბლნარები – 11.გ9.10.3.

ხელოვნური წვიმა – 11.გ9.4.2.

ხერხვის პროცესი – 11.გ9.12.21.

ხილის გაყინვის აპარატი – 11.გ9.12.25.

ხორბალი – 11.გ9.5.5.

ხორბლის დაავადება – 11.გ9.14.11., 11.გ9.14.12., 11.გ9.14.15., 11.გ9.14.19.

ხორც-პროდუქტების წარმოება – 11.გ9.11.23.

ჰელიოსაშრობი – 11.გ9.12.5.