საგნობრივი
საძიებელი
აგრარული
სექტორის მდგომარეობა
11.გ9.1.5., 11.გ9.1.6.
აგროდაზღვევა
11.გ9.2.25., 11.გ9.2.28
აგროკრედიტი
11.გ9.2.25., 11.გ9.2.28
აგრომავნებლები
11.გ9.14.20.
აგროპროდუქტების
ექსპორტ-იმპორტი
11.გ9.11.22.
აგროტურიზმი
11.გ9.2.9., 11.გ9.2.23.
აზიმინა
11.გ9.8.4.
ალუვიური
ნიადაგები 11.გ9.3.19.
ანტიმონოპოლიური
პოლიტიკა 11.გ9.2.22.
ანტიოქსიდანტური
ბიოპროდუქტი
11.გ9.11.4.
ატმის
ხის დაავადება
11.გ9.14.13.
აქტინიდიის
თვისებები 11.გ9.11.19.
აღმოსავლური
ნაძვი 11.გ9.10.5., 11.გ9.10.7., 11.გ9.10.13.
ახალი
სუბსტრატები
11.გ9.15.1.
ბენტონიტური
თიხები 11.გ9.7.9.
ბიოლოგიური
აქტივები 11.გ9.1.10.
ბოსტნეული
11.გ9.6.1., 11.გ9.6.3.
ბუნებრივი
ადსორბენტები
11.გ9.15.2.
ბუნებრივი
ცეოლითები 11.გ9.11.1.
განვითარების
კონცეფცია 11.გ9.2.3., 11.გ9.2.5., 11.გ9.2.6., 11.გ9.2.18.
გენეტიკური
რესურსები 11.გ9.13.4.
გლობალიზაცია
11.გ9.1.1.
დაბალკალორიული
ნამცხვრის მომზადების
ტექნოლოგია 11.გ9.11.15.
დარგობრივი
სტრატეგია 11.გ9.1.2., 11.გ9.2.15.
დურდოს
თბური დამუშავება
11.გ9.11.17.
ევროპული
თეთრი არყის ხე
11.გ9.10.14.
ეკოლოგია
11.გ9.16.4., 11.გ9.16.7.
ეკონომიკური
თავისუფლება
11.გ9.2.21.
ეკონომიკური
პრიორიტეტები
11.გ9.2.4., 11.გ9.2.19.
ვაზი
11.გ9.7.1., 11.გ9.7.2., 11.გ9.7.8.
ველურად
მზარდი კულტურები
11.გ9.11.14.
ვენახების
დაცვა სეტყვისაგან
11.გ9.14.5.
ვეტერინარია
11.გ9.9.3., 11.გ9.9.4., 11.გ9.9.5., 11.გ9.9.7., 11.გ9.9.11., 11.გ9.9.13., 11.გ9.9.14., 11.გ9.9.19.
თამბაქო
11.გ9.8.25.
თაფლი 11.გ9.11.30.
თვითმავალი
შასი 11.გ9.12.1., 11.გ9.12.12., 11.გ9.12.13., 11.გ9.12.24.
თუთის ჰიბრიდული
ფორმები 11.გ9.13.2.
ინვესტიციური
საქმიანობა 11.გ9.2.10.
კავკასიური
სოჭი 11.გ9.10.7., 11.გ9.10.13.
კარბონატული
ნიადაგი 11.გ9.3.8., 11.გ9.3.9., 11.გ9.3.15., 11.გ9.3.16.
კენკროვანი
მცენარეები 11.გ9.11.16.
კვების
უსაფრთხოება
11.გ9.11.33., 11.გ9.11.34., 11.გ9.11.35.
კივი
11.გ9.6.2.
კიტრის
მოსავლიანობა
11.გ9.14.16., 11.გ9.14.18.
კლასტერები
11.გ9.2.17.
კლიმატის
ცვლილების გავლენა
ნიადაგებზე 11.გ9.3.4., 11.გ9.3.18.
კონკურენტუნარიანობის
ამაღლება 11.გ9.2.14.
მავნე
მწერები 11.გ9.14.9.
მათემატიკური
მოდელირება 11.გ9.11.12.
მანდარინის
ჯიშები 11.გ9.13.12.
მანქანა-ტრაქტორის
აგრეგატები 11.გ9.12.10.
მარცვლოვანი
კულტურები 11.გ9.5.1., 11.გ9.5.6.
მეთევზეობა
11.გ9.9.20.
მეკამეჩეობა
11.გ9.9.16.
მეფრინველეობა
11.გ9.9.17.
მეფუტკრეობა
11.გ9.9.18., 11.გ9.9.21.
მექანიზაცია
თხილის პლანტაციებში
11.გ9.12.16., 11.გ9.12.22., 11.გ9.12.23.
მექანიზაცია
მეჩაიეობის დარგში
11.გ9.12.2., 11.გ9.12.3., 11.გ9.12.4.
მექანიზაცია
მეცხოველეობაში
11.გ9.12.6.
მეცხოველეობა
11.გ9.9.1., 11.გ9.9.2., 11.გ9.9.6., 11.გ9.9.12., 11.გ9.9.15., 11.გ9.9.16.
მეხილეობა
11.გ9.6.4., 11.გ9.6.5., 11.გ9.6.6.
მიკროორგანიზმები
11.გ9.11.32.
მიწათმოქმედება
11.გ9.12.11.
მიწების
კოოპერირება
11.გ9.2.16.
მიწის
კანონმდებლობა
11.გ9.1.4.
მიწის
მესაკუთრეობა
11.გ9.1.3.
მცენარეთა
ბაქტერიული დაავადებების
კონტროლი 11.გ9.14.22., 11.გ9.14.23.
მცენარეული
არომატიზატორები
11.გ9.11.13.
მცენარეული
ნედლეულის ექსტრაქცია
11.გ9.11.26., 11.გ9.11.27.
მძიმე
ლითონების შემცველობის
მონიტორინგი 11.გ9.3.21., 11.გ9.3.22.
მწვანე
თხევადი ჩაი 11.გ9.11.4.
ნარინჯოვანთა
გენოფონდი 11.გ9.8.2.
ნატურალური
კონცენტრატები
11.გ9.11.3.
ნაძვნარები
11.გ9.10.11.
ნიადაგგრუნტები
11.გ9.3.1., 11.გ9.3.2., 11.გ9.3.3.
ნიადაგების
სისტემატიზაცია
11.გ9.3.14.
ნიადაგის
ეროზია 11.გ9.3.13., 11.გ9.3.23., 11.გ9.3.24.
ნიადაგის
ეროზიის კონტროლი
11.გ9.16.1., 11.გ9.16.2.
ნიადაგის
მოტკეპნა 11.გ9.3.6., 11.გ9.3.7.
ნიადაგის
მულჩირება 11.გ9.14.17.
ნიადაგის
პათოგენური სოკოები
11.გ9.3.5.
ნიადაგწარმოქმნა
11.გ9.3.10., 11.გ9.3.11., 11.გ9.3.12.
ოსპი
11.გ9.5.2.
პეკანის
ფორმები 11.გ9.13.3.
პოლიკომპლექსის
გამოყენება 11.გ9.3.1.
პოლიპეპტიდები
11.გ9.7.3.
პოლპალას
მიკროგამრავლება
11.გ9.13.5.
პომიდორი
11.გ9.6.3.
პროდუქტები
ჩაის ბაზაზე 11.გ9.11.8.
რბილი
ხორბლის ჯიში
11.გ9.13.1.
რესურსდამზოგი
ტექნოლოგიები
11.გ9.12.14.
რესურსული
მხადაჭერა 11.გ9.2.11.
რძის
პროდუქტები 11.გ9.11.24., 11.გ9.11.31.
საბაგირო
მორსათრევი 11.გ9.12.7., 11.გ9.12.8.
საბუღალტრო
აღრიცხვა 11.გ9.1.10.
სავარგულების
სტრუქტურა 11.გ9.2.1.
საინოვაციო
პოლიტიკა 11.გ9.1.11., 11.გ9.1.13., 11.გ9.2.24.
საკადასტრო
შეფასება 11.გ9.1.8., 11.გ9.1.9.
საკვები
ცილები 11.გ9.11.28., 11.გ9.11.29.
საკვების
დამზადების მექანიზაცია
11.გ9.12.15.
სამელიორაციო
სისტემა 11.გ9.4.1., 11.გ9.4.2.
სანელებელი
11.გ9.6.1.
სარეველები
11.გ9.14.4.
სასურსათო
ბაზრები 11.გ9.2.12.
სასურსათო
უსაფრთხოების
რეგულირება 11.გ9.2.13.
სასუქები
11.გ9.3.17., 11.გ9.3.20., 11.გ9.14.21.,
11.გ9.15.3., 11.გ9.15.4.
საფუვრები
11.გ9.7.4.
საწვავის
სუბსიდირება
11.გ9.2.20.
სიმინდი
11.გ9.5.1., 11.გ9.5.6.
სიმინდის
ჯიშები 11.გ9.13.6., 11.გ9.13.7.
სოიოს
სასმელები 11.გ9.11.7.
სოფლის
მეურნეობის დაზღვევა
11.გ9.2.8.
სოფლის
მეურნეობის სახელმწიფო
რეგულირება 11.გ9.1.7.
სოციალური
კაპიტალი 11.გ9.1.12.
სპეციალიზაციის
პრობლემები 11.გ9.1.1.
სტრუქტურული
რეფორმები 11.გ9.2.7.
სუბტროპიკული
ზონა 11.გ9.2.3., 11.გ9.2.4.
სუბტროპიკული
კულტურები 11.გ9.8.4., 11.გ9.8.13., 11.გ9.8.15., 11.გ9.8.22.
ტყე
11.გ9.10.1., 11.გ9.10.2., 11.გ9.10.4., 11.გ9.10.5., 11.გ9.10.6., 11.გ9.10.8., 11.გ9.10.9., 11.გ9.10.10.
ტყეების
ტიპოლოგია 11.გ9.10.1.
ტყის
პროდუქტები 11.გ9.10.12.
ფაგების
გამოყენება 11.გ9.14.22.
ფერმერულ
მეურნეობათა დივერსიფიკაცია
11.გ9.2.2.
ფერმერული
მეურნეობები
11.გ9.2.5.
ფილტრაცია
11.გ9.3.2., 11.გ9.3.3.
ფიტოქიმიური
ანალიზი 11.გ9.11.25.
ფუტკრის
პროდუქტები 11.გ9.11.30.
ქართული
ხორბალი 11.გ9.13.8., 11.გ9.13.13.,
11.გ9.13.14.
ქერის
დაავადება 11.გ9.14.14.
ქიმიური
მელიორაცია 11.გ9.4.3.
ღვინის
ენოქიმიური გამოკვლევა
11.გ9.7.6., 11.გ9.7.10.
ღვინის
წარმოება 11.გ9.7.12.
ღვინო
11.გ9.7.3., 11.გ9.7.4., 11.გ9.7.5., 11.გ9.7.9., 11.გ9.7.10., 11.გ9.7.11.
ყველის
წარმოება 11.გ9.11.20.
ყურძნის
გადამამუშავებელი
დანადგარი 11.გ9.12.17., 11.გ9.12.18.
ყურძნის
წვენები 11.გ9.7.4., 11.გ9.7.7.
შემრევი
11.გ9.12.9.
ჩაი
11.გ9.8.6., 11.გ9.8.8., 11.გ9.8.9., 11.გ9.8.10., 11.გ9.8.12., 11.გ9.8.14., 11.გ9.8.16., 11.გ9.8.17., 11.გ9.8.23., 11.გ9.8.24., 11.გ9.11.10.
ჩაის
დაავადებანი
11.გ9.8.24.
ჩაის
თხევადი კონცენტრატი
11.გ9.11.5., 11.გ9.11.9.
ჩაის
ლიპიდები 11.გ9.11.11.
ჩაის
მიკობიოტა 11.გ9.14.1.
ჩაის
სასხლავ-საკრეფი
მანქანა 11.გ9.12.19., 11.გ9.12.20.
ჩაის
ფოთლის მოხალვა
11.გ9.11.12.
ჩაის
შრობის პროცესი
11.გ9.11.6.
ჩაისმაგვარი
პროდუქტები 11.გ9.11.2.
ციტრუსები
11.გ9.8.1., 11.გ9.8.3., 11.გ9.8.5., 11.გ9.8.7., 11.გ9.8.11., 11.გ9.8.18., 11.8.21., 11.გ9.11.18.
ციტრუსების
დაცვა 11.გ9.14.2., 11.გ9.14.3., 11.გ9.14.6., 11.გ9.14.7., 11.გ9.14.8., 11.გ9.14.10., 11.გ9.16.3.
ციტრუსების
კონკურენტუნარიანობა
11.გ9.16.8.
ციტრუსების
ნუცელარული სელექცია
11.გ9.13.9., 11.გ9.13.10., 11.გ9.13.11.
ცუკატების
მიღება 11.გ9.11.21.
წაბლნარები
11.გ9.10.3.
ხელოვნური
წვიმა 11.გ9.4.2.
ხერხვის
პროცესი 11.გ9.12.21.
ხილის
გაყინვის აპარატი
11.გ9.12.25.
ხორბალი
11.გ9.5.5.
ხორბლის
დაავადება 11.გ9.14.11., 11.გ9.14.12., 11.გ9.14.15., 11.გ9.14.19.
ხორც-პროდუქტების
წარმოება 11.გ9.11.23.
ჰელიოსაშრობი
11.გ9.12.5.